Praktische gids voor wie de huwelijksceremonie van een dierbare gaat leiden - een hele eer, een hele klus

Je bent gevraagd de huwelijksceremonie van dierbaren te leiden en je hebt ja gezegd. Wat nu? Wat moet er allemaal gebeuren en in welke volgorde moet je het aanpakken?

Voor deze situatie heb ik een boek geschreven:

Boek van Betekenis: Praktische gids voor wie de huwelijksceremonie van een dierbare gaat leiden
Dit boek geeft je alles wat je nodig hebt: onder andere een stappenplan, een voorbeeldvragenlijst, een basisstructuur voor de ceremonie, tips voor je toespraak en do’s en don’ts in lastige situaties.

Ik deel in dit boek al mijn expertise als ceremoniemaker en trouwambtenaar over het voorbereiden en leiden van huwelijksceremonies. Met deze complete en concrete gids zijn jij en je bruidspaar verzekerd van een mooi en persoonlijke huwelijksceremonie die goed in elkaar zit.

Lees de inleiding en inhoudsopgave om een idee te krijgen.

Koop het e-boek op Kobo €5,99

Ga naar Kobo en koop het epub-bestand als je een ervaren e-boekenlezer bent en al een e-reader hebt.

Koop het boek op Amazon €5,99

Ga naar Amazon als je (net als ikzelf) nog nooit een e-boek gelezen hebt en geen e-reader hebt. Je koopt dan een mobi-bestand dat met de Kindle app op alle apparaten te lezen is (telefoon, tablet, laptop, desktop, …). De Kindle app download je gratis in je gebruikelijke App- of Play Store. Je kunt hem ook via Amazon zelf downloaden.

Leuk als je mijn boek koopt! En: vergeet hem achteraf niet te waarderen.

Groet! Sophie

De paperbackversie komt later dit seizoen beschikbaar (voorjaar/zomer 2017).

Sophie is duidelijk heel ervaren op dit gebied. Het boek is praktisch, gedetailleerd maar ook lekker leesbaar. De perfecte voorbereiding als je gevraagd wordt een trouwceremonie te leiden. Sophie wijst me in haar tips op dingen die ik zelf echt niet had kunnen bedenken maar die heel waardevol zijn.

BJ1984 op Amazon

Dit is een van de weinige praktische boeken die voorzien in de groeiende behoefte aan zelfontworpen huwelijksceremonies. Maar ook stellen die gewoon op het stadhuis willen trouwen zullen onverwacht veel goede raad aantreffen om hun huwelijksdag vlekkeloos te laten verlopen, met diepgang en humor die het bruidspaar en de gasten lang bij zal blijven. Het boek is zeer duidelijk geschreven, en alle tekst wordt ondersteund door voorbeelden uit de praktijk, waardevolle tips, en “to do” lijstjes. Er is ook een hoofdstuk over veelvoorkomende problemen en moeilijke situaties.

HVH op Amazon

Nuttige tips in duidelijke taal. Gaf me veel zelfvertrouwen voor het trouwen 🙂 Aanbevolen voor iedereen die zijn taak als BABS serieus neemt.

Martin op Kobo

Download ook mijn andere boek - gratis!

Het geheim van trouwen zonder gedoe: een zorgeloze bruiloft in drie stappen een handig miniboek met concrete doe-opdrachten voor iedereen die wil trouwen maar opziet tegen wat daarbij komt kijken.