Wil je het graag zelf doen?

Komt er een moment van betekenis aan, vind je mijn aanpak wel interessant, maar wil je het graag zelf doen? Wil je mij niet als ceremoniemaker / voorganger / spreker inhuren, maar wel wat mijn expertise? Dat kan!

Moment van Betekenis biedt vier verschillende soorten advies:

  • 15 minuten Power Brainstorm – altijd gratis
  • 45 minuten Brainstorm Plus
  • 2 uur Advies van Betekenis
  • 2 uur Advies met schriftelijke uitwerking

Power Brainstorm

In welke situatie: In de oriëntatiefase: als je geen idee hebt waar je moet beginnen met het voorbereiden van je moment van betekenis.

Wat: 15 minuten aan de telefoon, waarin je me kort uitlegt wat er aan de hand is en ik je wat algemene tips geef.

Resultaat: Je hebt een idee van wat er allemaal kan en in welke richting je verder moet gaan denken.

Investering: De Power Brainstorm is altijd gratis! Dus aarzel niet en bel meteen: 06 48 50 52 58. Je hebt er sowieso wat aan.

Brainstorm plus

In welke situatie: Als je een uitgebreidere brainstormsessie wilt, waarbij we dieper op jouw situatie ingaan.

Wat: We maken een bel- of Skypeafspraak en je krijgt 45 minuten lang mijn volle aandacht en alle tips die ik je kan geven, specifiek toegesneden op jouw moment van betekenis.

Resultaat: Je hebt veel ideeën en kunt verder zelf aan de slag.

Investering: €77

Advies van Betekenis

In welke situatie: Als je niet alleen wilt brainstormen maar ook concreet resultaat wilt.

Wat: Een live ontmoeting van ongeveer 2 uur, waarin we alle tijd nemen om jouw moment van betekenis en ideeën daarover te verkennen.

We maken een concrete indeling van De Dag of Het Moment, waarbij we antwoord geven op de volgende vragen: wat gaan we doen, in welke volgorde, wie gaat wat zeggen, welke muziek zou passen, komt er nog een activiteit of rituele handeling, hoe kun je een bepaald thema door het geheel vlechten, et cetera.

Bij het opstellen van de concrete opbouw geef ik je specifiek advies op maat en op het einde nog wat aandachtspunten om in gedachten te houden.

Resultaat: Je moment is in feite helemaal uitgedacht, je hebt alleen nog een paar actiepunten, en je moet het Moment natuurlijk ook nog uitvoeren! Maar je hebt daarvoor een concreet plan en vertrouwen dat het helemaal goed komt.

Investering: €197

Advies + uitwerking

Hierbij gebeurt hetzelfde als bij het live advies, behalve dat ik je daarna een schriftelijke uitwerking stuur van wat we hebben bedacht. Mogelijk doe ik ook nog wat research voor je, of stuur je relevante documenten na.

Resultaat: Je hebt een een heldere uitwerking van het plan en eventueel nog meer informatie of documenten die diepte geven aan je Moment.

Investering: €257

Weet je het al, of weet je het juist niet?

Bel me hoe dan ook: 06 48 50 52 58. De Power Brainstorm is altijd gratis.

Groet! Sophie

 

Contact

Sophie Looijestijn
Moment van Betekenis
 
sophie-profielfoto-rond
071 833 0008
welkom@momentvanbetekenis.nl