Praktische gids voor wie de huwelijksceremonie van een dierbare gaat leiden - een hele eer, een hele klus

Je bent gevraagd de huwelijksceremonie van dierbaren te leiden en je hebt ja gezegd. Wat nu? Wat moet er allemaal gebeuren en in welke volgorde moet je het aanpakken?

Voor deze situatie heb ik een boek geschreven!

Dit boek geeft je alles wat je nodig hebt:

  • de zeven stappen die je moet zetten in het voorbereidingsproces
  • 53 vragen die je daarbij aan het bruidspaar moet stellen inclusief downloadbare lijst
  • de basisstructuur voor een geslaagde ceremonie
  • uitleg over juridische aspecten
  • en 31 praktische tips, onder andere over vorm en inhoud van jouw toespraak en do’s en don’ts in lastige situaties.

Deze gids is uniek omdat hij niet alleen compleet is maar ook bijzonder concreet. Met dit boek wordt elke bruiloft een feest – voor het bruidspaar én de ceremonieleider!

Sophie, wat heb je toch een ontzettend mooi en wijs boek geschreven! Een aanrader voor alle aanstaande bruidsparen en ceremonieleiders, trouwambtenaren en zelfs ook voor kerkelijk leiders! – Arent van Wassenaer op Amazon.nl

 

Nuttige tips in duidelijke taal – Martin op Kobo.nl

 

Een van de weinige praktische boeken die voorzien in de groeiende behoefte aan zelfontworpen huwelijks ceremonies – Hans V. Hogerzeil op Amazon.nl

 

Sophie is duidelijk heel ervaren op dit gebied. – BJ84 op Amazon.nl

Lees de inleiding en inhoudsopgave om een indruk van de inhoud te krijgen.

Wil je het boek kopen?

Hieronder kun je de paperbackversie bestellen voor €20,52 exclusief verzendkosten. In deze prijs is de BTW-verhoging verwerkt die de overheid per 1 januari 2019 invoerde: van 6% naar 9%. (Exclusief btw kost het boek ongewijzigd €18.82.)

Je kunt ook het e-boek kopen via Kobo (voor je e-reader) of Amazon (voor andere schermen, met de Kindle-applicatie) voor €8,99.

Met deze aanschaf maak je een goede keuze: mijn boek geeft je een degelijke en complete basis om jouw betekenisvolle taak goed en met vertrouwen te vervullen.

Veel plezier met de voorbereiding van jullie ceremonie!

Groet! Sophie

Dit boek gaat echt ergens over. IK, als onderdeel van een aanstaand bruidspaar, heb met heel veel respect dit boek van Sophie gelezen. Het bevat zoveel nuttige en praktische handreikingen om van een gebeurtenis als een huwelijk inderdaad een moment van betekenis te maken. Dit boek gaat inderdaad ergens over. Met respect voor vele verschillende geloofsovertuigingen of culturele achtergronden beschrijft Sophie met innemende en heldere taal wat ceremonieleider en aanstaand bruidspaar kunnen doen om aan dat moment – naast een zeer feestelijke – ook die diepere lagen aan te brengen, die zo’n dag (bij voorbaat al) onvergetelijk zullen maken; niet alleen voor het bruidspaar zelf maar ook voor alle (dierbare of minder dierbare) aanwezigen. Een heel erg fijn boek dus en een aanrader voor alle aanstaande bruidsparen en ceremonieleiders, trouwambtenaren en zelfs ook voor kerkelijk leiders! – Arent G.J. van Wassenaer op Amazon.nl

Bestelformulier paperbackversie:

Voor Belgische klanten: Wil je het boek naar België verstuurd hebben? Gebruik dan niet onderstaand bestelformulier maar mail je bestel- en adresgegevens naar welkom@momentvanbetekenis.nl. De verzendkosten naar België zijn €10.68 (zonder Track & Trace) of €14.17 (zonder Track & Trace).


Praktische Gids - Een hele eer, een hele klus - Paperback
€ 20,52

Verzendkosten € 4,25
Totaal

Sophie is duidelijk heel ervaren op dit gebied. Het boek is praktisch, gedetailleerd maar ook lekker leesbaar. De perfecte voorbereiding als je gevraagd wordt een trouwceremonie te leiden. Sophie wijst me in haar tips op dingen die ik zelf echt niet had kunnen bedenken maar die heel waardevol zijn.

BJ1984 op Amazon

Dit is een van de weinige praktische boeken die voorzien in de groeiende behoefte aan zelfontworpen huwelijksceremonies. Maar ook stellen die gewoon op het stadhuis willen trouwen zullen onverwacht veel goede raad aantreffen om hun huwelijksdag vlekkeloos te laten verlopen, met diepgang en humor die het bruidspaar en de gasten lang bij zal blijven. Het boek is zeer duidelijk geschreven, en alle tekst wordt ondersteund door voorbeelden uit de praktijk, waardevolle tips, en “to do” lijstjes. Er is ook een hoofdstuk over veelvoorkomende problemen en moeilijke situaties.

HVH op Amazon

Nuttige tips in duidelijke taal. Gaf me veel zelfvertrouwen voor het trouwen 🙂 Aanbevolen voor iedereen die zijn taak als BABS serieus neemt.

Martin op Kobo

Download ook mijn andere boek - gratis!

Het geheim van trouwen zonder gedoe: een zorgeloze bruiloft in drie stappen een handig miniboek met concrete doe-opdrachten voor iedereen die wil trouwen maar opziet tegen wat daarbij komt kijken.