Bestel mijn boek

Praktische gids voor wie de huwelijksceremonie van een dierbare gaat leiden – een hele eer, een hele klus

Je bent gevraagd de huwelijksceremonie van dierbaren te leiden en je hebt ja gezegd. Wat nu? Wat moet er allemaal gebeuren en in welke volgorde moet je het aanpakken?

Voor deze situatie heb ik een boek geschreven!

Dit boek geeft je alles wat je nodig hebt:

  • de zeven stappen die je moet zetten in het voorbereidingsproces
  • 53 vragen die je daarbij aan het bruidspaar moet stellen inclusief downloadbare lijst
  • de basisstructuur voor een geslaagde ceremonie
  • uitleg over juridische aspecten
  • en 31 praktische tips, onder andere over vorm en inhoud van jouw toespraak en do’s en don’ts in lastige situaties.

Deze gids is uniek omdat hij niet alleen compleet is maar ook bijzonder concreet. Met dit boek wordt elke bruiloft een feest – voor het bruidspaar én de ceremonieleider!

Sophie, wat heb je toch een ontzettend mooi en wijs boek geschreven! Een aanrader voor alle aanstaande bruidsparen en ceremonieleiders, trouwambtenaren en zelfs ook voor kerkelijk leiders! 
Arent van Wassenaer op Amazon.nl

Nuttige tips in duidelijke taal. Gaf me veel zelfvertrouwen voor het trouwen 🙂 Aanbevolen voor iedereen die zijn taak als BABS serieus neemt.
Martin op Kobo.nl

Wat een compleet boek! Het biedt me echt de handvatten die ik nodig heb. Complimenten, ik ga er mee aan de slag.

Sebastiaan Dingemans, communicatiestrateeg, gebruikte het boek om een huwelijksceremonie voor vrienden te maken.

Een van de weinige praktische boeken die voorzien in de groeiende behoefte aan zelfontworpen huwelijks ceremonies
Hans V. Hogerzeil op Amazon.nl

Sophie is duidelijk heel ervaren op dit gebied. Het boek is praktisch, gedetailleerd maar ook lekker leesbaar. De perfecte voorbereiding als je gevraagd wordt een trouwceremonie te leiden. Sophie wijst me in haar tips op dingen die ik zelf echt niet had kunnen bedenken maar die heel waardevol zijn. 

Bente op Amazon

Lees de inleiding en inhoudsopgave om een indruk van de inhoud te krijgen.

Wil je het boek kopen?

Hieronder kun je de paperbackversie bestellen voor €21,50 exclusief verzendkosten. 

Je kunt ook het e-boek kopen via Kobo (voor je e-reader) of Amazon (voor andere schermen, met de Kindle-applicatie) voor €8,99.

Met deze aanschaf maak je een goede keuze: mijn boek geeft je een degelijke en complete basis om jouw betekenisvolle taak goed en met vertrouwen te vervullen.

Veel plezier met de voorbereiding van jullie ceremonie!

Wat doe je alles met bezieling en op maat! Mijn nichtje en haar vriend gaven aan dat ze door het beantwoorden van de vragenlijsten uit het boek samen al mooie gesprekken hebben gehad, een ritueel op zich. Voor hen kan de bruiloft niet meer stuk, de voorbereidingen heeft hen al veel betekenis gebracht. Eer van je werk, ik ben je erg dankbaar!

Kitty Nijboer, leidde de huwelijksceremonie van haar nichtje

Dit is een van de weinige praktische boeken die voorzien in de groeiende behoefte aan zelfontworpen huwelijksceremonies. Maar ook stellen die gewoon op het stadhuis willen trouwen zullen onverwacht veel goede raad aantreffen om hun huwelijksdag vlekkeloos te laten verlopen, met diepgang en humor die het bruidspaar en de gasten lang bij zal blijven. Het boek is zeer duidelijk geschreven, en alle tekst wordt ondersteund door voorbeelden uit de praktijk, waardevolle tips, en “to do” lijstjes. Er is ook een hoofdstuk over veelvoorkomende problemen en moeilijke situaties. 

Hans V. Hogerzeil op Amazon

Het boek is werkelijk een aanrader voor iedereen die voor het eerst een dergelijk avontuur aangaat. Veel dank voor de lieve woorden die je op het titelblad schreef die getuigen van veel empathie! Dat alles en de werkbladen op je website heb ik allemaal doorgewerkt en gebruikt. Heel bijzonder waren de diepgaande, ontroerende en emotionele gesprekken die ik met zoon en schoondochter had. Dat heeft een prachtige toespraak opgeleverd, die ik met vertrouwen ga houden.

Jacques de Voogd, gebruikte het boek om de bruiloft van zijn zoon te leiden

Voor mij ben je een voorbeeld van iemand die doorzet en trouw blijft aan ‘goede kwaliteit’ leveren en alles met aandacht blijft doen, omdat het gaat om het verhaal van mensen. Ik vind het zo mooi hoe jij mensen mee weet te nemen naar de essentie van het leven, het lukt jou om ze van de opgedirkte ‘buitenkant’ naar de zachte en liefdevolle ‘binnenkant’ mee te nemen. Vanuit het verkennen van het diepste wezen, maak je dan een mooie vertaalslag naar een eigen vorm in de buitenwereld. Dank voor je zorgvuldigheid en aandacht waarmee je alles op hebt geschreven. Elk woord doet ertoe in je boek.

Kitty Nijboer

Bestelformulier paperbackversie:

Voor Belgische klanten: Wil je het boek naar België verstuurd hebben? Gebruik dan niet onderstaand bestelformulier maar mail je bestel- en adresgegevens naar welkom@momentvanbetekenis.nl. De verzendkosten naar België zijn €10.68 (zonder Track & Trace) of €14.17 (zonder Track & Trace).


Praktische Gids - Een hele eer, een hele klus - Paperback
€ 21,50

Verzendkosten € 4,50
Totaal


Helder geschreven. Duidelijk. Prettig te lezen. Vele handvatten.

Marjel op Bol.com

Mooi naslagwerk om niets te vergeten

Charles Bernard op Bol.com

…..Zeer interessant om helemaal te lezen en door de duidelijke structuur ook te gebruiken om snel de alinea’s vinden die relevant zijn voor jouw specifieke situatie….

MBSL op Bol.com

Download ook mijn andere boek - gratis!

Het geheim van trouwen zonder gedoe: een zorgeloze bruiloft in drie stappen een handig miniboek met concrete doe-opdrachten voor iedereen die wil trouwen maar opziet tegen wat daarbij komt kijken.