Een krachtige, warme ceremonie die veel losmaakte

“Wat een irritant ontroerende middag”

Gewoon Sophie – groepshuis scouting – houten feestzaal – 80 aanwezigen – echt, indringend, alles klopte.

“We wilden een eenvoudige, warme ceremonie. We zijn beide nuchter en duidelijk, dus we wilden ‘ja’ zeggen tijdens een plechtigheid en twee dagen daarna een swingend dansfeest zonder sketches. Voor de ceremonie zochten we iemand die ons snapte en de ceremonie op een leuke manier kon doen.

Via via werd Sophie ons aangeraden en op haar website werden we blij van de reacties van andere bruidsparen en de manier waarom zij zichzelf presenteerde. Het klikgesprek voerden we bij haar thuis. Toen was het voor ons meteen duidelijk dat zij het moest doen.

Sophie maakte voor ons een krachtige, warme, echte, indringende (in de goede zin van het woord) ceremonie. Alles klopte. Onze vrienden en familie, die onze bewogen geschiedenis kennen (dit is voor ons allebei ons tweede huwelijk; ik (Mark) ben weduwnaar met twee zonen en Jytte is gescheiden), vertelden achteraf dat ze meegevoerd werden door herinneringen. En ook:

  • ‘Zo zou ik het ook willen.’
  • ‘Onvergetelijk.’
  • ‘Wat een irritant ontroerende middag.’

Echt top was dat mensen dachten dat Sophie een dierbare vriendin van ons was die ons al jaren kende.

Sophie komt in de samenwerking gedegen en goed voorbereid over; ze is persoonlijk en oprecht. Ze is aanwezig (bege)leidend maar zet zichzelf niet in het middelpunt.

We weten al niet meer wat we betaald hebben. Dat betekent dat de prijs precies goed was!

Aan wie we een huwelijksceremonie met Sophie aanbevelen? Iedereen! Alle leuke mensen op de wereld worden hier blij van. Eigenlijk zou je ieder bruidspaar zo’n ceremonie als huwelijkscadeau moeten geven, van te voren dan. Dit gun je toch iedereen!”

Mark (48, financieel dienstverlener) en Jytte (40, zelfstandige) Keller uit Den Haag trouwden op 7 september 2017 in het groepshuis van de zeeverkenners (Scoutinggroep MacDOnald), in de bosjes van Pex in Den Haag, met een Gewoon Sophie ceremonie inclusief wettelijke huwelijksvoltrekking.

Fotograaf: Anna Green

Contact

Sophie Looijestijn
Moment van Betekenis
 
sophie-profielfoto-rond
071 833 0008
welkom@momentvanbetekenis.nl