Ervaringen geboorte vieren

De geboorte van Mattis werd in de open lucht gevierd.

Geboorte viering buiten

 

Stanley, een vriend van de vader van Mattis, schrijft:

Een bijzondere en ontroerende viering met familie en vrienden. We vierden de geboorte van Mattis écht met elkaar en niet in de vorm van een toneelstuk met publiek. Lieve woorden, mooie muziek en een doorbrekende zon zomaar in een park dichtbij Mattis’ huis: het was genoeg voor een bijzondere herinnering waar je als vrienden van de stralende en gelukkige ouders deel van uitmaakt. En wat zul je je gewenst voelen Mattis, wanneer je later de geschreven woorden en wensen van je ouders en hun dierbaren leest!

Marjan, de oma van Mattis, schrijft:

Onlangs mocht ik als oma van onze prachtige kleinzoon, die op 8 februari 2013 geboren is, de geboorteviering beleven. Ik wist niet goed wat ik me hier bij voor moest stellen, maar het overtrof al mijn verwachtingen. Dat je als grootouders zo bewust stil mag staan bij de geboorte van een kleinzoon, de gelegenheid krijgt je eigen wensen te verwoorden, je zoon en schoondochter als ouders hun kindje zo welkom zien heten, dat is heel ontroerend. Ik wens het alle (groot)ouders toe.

Linda, een vriendin van de moeder van Mattis, schrijft:

De geboorteviering van Mattis was een bijzonder mooie viering. Het groene park, de raak gesproken woorden en rituelen, en de prachtige muziek verbeeldden de dromen/wensen van ouders en grootouders, de trouw van familie en vrienden bij Mattis’ opgroeien en de dankbaarheid voor wat van boven aan het Maarten en Sophie gegeven is. Zo kregen geloof (dankbaarheid), hoop (dromen en wensen) en liefde (trouw), om toch enkele traditionele termen te gebruiken, een eigentijdse invulling, passend bij de levensvisie van Maarten en Sophie, gedragen door wie hen dierbaar zijn.

ballon oplaten als teken van dank voor een gezond kind

 

Contact

Sophie Looijestijn
Moment van Betekenis
 
sophie-profielfoto-rond
071 833 0008
welkom@momentvanbetekenis.nl