Feestelijke, persoonlijke en losse huwelijksvoltrekking in een theater

Gewoon Sophie – Klasse Theater Tilburg – binnen – 100 aanwezigen – speels, vlot, vrolijk, ontspannen.

“We wilden een pakkende en persoonlijke ceremonie waarbij een lach en een traan op zijn plaats waren. We zijn voor Sophie gevallen omdat ze in haar voorstelvideo vlot en enthousiast overkwam, zo bleek ze ook in het echt.

We zijn heel blij met Sophie en wat ze voor ons gedaan heeft. Onze ceremonie pakte feestelijk, persoonlijk en losjes uit. Van onze gasten hoorden we dat het anders was dan ze gewend waren, in positieve zin. De leukste ceremonie die ze tot nu toe hadden meegemaakt. Dat het echt bij ons paste. Origineel. Ze vonden Sophie ‘echt een leuke vrouw’.

Wat ons opviel aan Sophie haar manier van werken is haar kennis van zaken. Ze stelt de juiste vragen. Wij hadden soms moeite met antwoorden bedenken maar daar reageerde ze goed op, ze nam ons op sleeptouw. Onze ouders viel het op dat Sophie voor de ceremonie kennis kwam maken; dat vonden ze fijn en voelde persoonlijk. Ook had Sophie ideeën voor het losser maken van de ceremonie die we zelf niet hadden bedacht maar die wel superleuk uitpakten. Zowel de voorbereiding als de ceremonie waren speels, wat wij erg leuk vonden en wat het heel ontspannen maakte.

In het begin aarzelden we vanwege de prijs en het niet hebben van vergelijkingsmateriaal. Achteraf vonden we de prijs precies goed. Het is veel geld maar het is het allemaal waard.

We zouden Sophie aanraden aan mensen die iets anders willen dan een standaard ceremonie en die openstaan voor ideeën van anderen. Vlotte mensen, onze vrienden.”

Sander de Kock (29 jaar, jeugdzorgwerker) en Linda Weltevreden (28 jaar, werkvoorbereider bij BAM), uit Eindhoven, trouwden op 8 september 2018 met een Gewoon Sophie ceremonie inclusief wettelijke huwelijksvoltrekking.

 

 Foto’s:Hiske en Michael Boon
www.metlichtgeschreven.nl

Contact

Sophie Looijestijn
Moment van Betekenis
 
sophie-profielfoto-rond
071 833 0008
welkom@momentvanbetekenis.nl