De komst van een kindje vieren

Willen jullie je kindje welkom heten? Een moment nemen om hem of haar voor te stellen aan jullie vrienden en familie, jullie dankbaarheid uiten? Dekt een kraamborrel de lading niet, en gaat een kerkelijke doop jullie te ver?

Maak zelf een Moment!

“Sophie heeft de geboorteceremonie van onze zoon Julien verzorgd. Ze heeft ons geholpen de juiste woorden en betekenis te geven aan deze bijzondere dag, helemaal wat bij ons past. Met haar sprankelende verschijning creëert ze letterlijk een moment van betekenis voor alle aanwezigen. Ze is enthousiast, flexibel, empathisch, heeft leuke ideeën en weet haar verhaal liefdevol en met humor over te brengen. Ook kan ze prachtig zingen 🙂 Echt een aanrader! Dankjewel lieve Sophie!”
Raymond, Mieke en Julien

Ik help jullie een op maat gemaakte geboorteviering of welkomstceremonie maken, bijvoorbeeld…

  • …voor jullie pasgeboren kindje
  • …voor jullie geadopteerde kind
  • …voor de officiële start van jullie nieuwe, samengestelde gezin

Alles kan qua invulling, lengte en locatie. Ik heb veel ideeën, draag suggesties aan en samen komen we tot een ontwerp. Op de dag zelf kan ik het woord doen of alleen coördineren. Of ik help jullie alleen op gang en je doet het verder allemaal zelf. Wat jullie willen! Het wordt op maat gemaakt.

Meer weten? Kijken of het klikt? Vragen?

Bel me op 071-833 0008 om te kijken of het klikt, me te vertellen wat jullie wensen zijn en om te ontdekken hoe ik jullie het beste kan helpen.

Je kunt ook je vragen mailen naar sophie@momentvanbetekenis.

Ik hoop van je te horen!

Mijn man en ik hebben ook een geboorteviering gehouden voor ons zoontje.

een geboorteviering in het park

Op een mooie zondagmiddag in juni hebben we in het park achter ons huis een geboorteviering gehouden. Al onze vrienden, buren en familie waren er. Wij als ouders spraken ons zoontje toe, en ook de grootouders spraken een wens uit. De gasten lieten we een kaartje schrijven met daarop een tip voor Mattis: iets wat hij voor zijn achttiende absoluut gedaan moet hebben!

Het was zó leuk. Feestelijk, ontroerend en bijzonder. Lees hier wat mensen ervan vonden.

Kaartjes schrijven voor Mattis

Contact

Sophie Looijestijn
Moment van Betekenis
 
sophie-profielfoto-rond
071 833 0008
welkom@momentvanbetekenis.nl