Wat kun jij loslaten nu het herfst is?
 
Ik vind het zó inspirerend. Het boekje van Mitzi Gras ‘Stille raad van het seizoen’. Daarin vertelt ze wat er iedere maand in de natuur gebeurt en nodigt ze jou en mij uit om ons werk- en privéleven daardoor te laten inspireren.
 
Het idee is dat dingen meer vanzelf gaan (natuurlijker), beter lukken ook, als je het ritme van de natuur volgt.
 
Sinds ik het boekje kreeg laat ik mij graag maandelijks inspireren. Dat shotje inspiratie deel ik graag met jou.
 
Hieronder twee vragen en twee uitnodigingen uit het oktoberhoofdstuk van Gras. Om op te kauwen op de fiets, in de auto of onder de douche:
 
Vraag 1: Waar probeer je keer op keer iets voor elkaar te krijgen zonder resultaat? Wat kost inspanning en levert niets op?
 
Vraag 2: Wat gaat vanzelf en voelt moeiteloos aan?
 
Uitnodiging 1: Laat de zaken wat meer op hun beloop, zit er niet teveel bovenop.
 
Uitnodiging 2: Waar je inspanningen vruchteloos zijn: doe eens een stap terug. Laat het gezwoeg los en kijk wat er gebeurt.
 
Lijkt het jou ook verrijkend om aan het begin van de maand stil te staan bij de ‘stille raad van het seizoen’? Zullen we het volgende keer samen doen? Noteer dan maandag 1 november en/of woensdag 1 december in je agenda, van 10 tot 12 uur in Voorschoten.
 
Wat je krijgt: een verwenochtend voor jezelf, even uit de alledaagse drukte; een shotje inspiratie uit het seizoen; in goed gezelschap. Koffie voor en soepje na.
 
Wat je ervan meeneemt: licht, vrolijk en geïnspireerd ga je naar huis. Gefocust begin je aan de nieuwe maand, met een paar mooie aandachtspunten, en prettige reisgenoten om je ervaringen mee te delen.
 
Wat jij investeert: aandachtvolle ruimte in je agenda, en €125 exclusief btw.
 
Aanmelden? Stuur me een persoonlijk bericht of mail me (sophie@momentvanbetekenis.nl), dan stuur ik je de details. Minimaal 4, maximaal 8 aanmeldingen.
 
Ik kijk naar je uit. Tot volgende maand! Sophie
 
Bijgevoegde foto komt uit het boek van Gras. Je eigen exemplaar bestellen? Ga naar https://www.mitzigras.nl/bestellen/