Praktische gids voor wie de huwelijksceremonie van een dierbare gaat leiden - een hele eer, een hele klus

Koop de paperbackversie €19.95.

Je bent gevraagd de huwelijksceremonie van dierbaren te leiden en je hebt ja gezegd. Wat nu? Wat moet er allemaal gebeuren en in welke volgorde moet je het aanpakken?

Voor deze situatie heb ik een boek geschreven:

Dit boek geeft je alles wat je nodig hebt:

  • de zeven stappen die je moet zetten in het voorbereidingsproces
  • 53 vragen die je daarbij aan het bruidspaar moet stellen inclusief downloadbare lijst
  • de basisstructuur voor een geslaagde ceremonie
  • uitleg over juridische aspecten
  • en 31 praktische tips, onder andere over vorm en inhoud van jouw toespraak en do’s en don’ts in lastige situaties.

Deze gids is uniek omdat hij niet alleen compleet is maar ook bijzonder concreet. Met dit boek wordt elke bruiloft een feest – voor het bruidspaar én de ceremonieleider!

Sophie, wat heb je toch een ontzettend mooi en wijs boek geschreven! Een aanrader voor alle aanstaande bruidsparen en ceremonieleiders, trouwambtenaren en zelfs ook voor kerkelijk leiders! – Arent van Wassenaer op Amazon.nl

 

Nuttige tips in duidelijke taal – Martin op Kobo.nl

 

Een van de weinige praktische boeken die voorzien in de groeiende behoefte aan zelfontworpen huwelijks ceremonies – Hans V. Hogerzeil op Amazon.nl

 

Sophie is duidelijk heel ervaren op dit gebied. – BJ84 op Amazon.nl

Lees de inleiding en inhoudsopgave van het boek om een indruk van de inhoud te krijgen.

Wil je het boek kopen?

Op dit moment is het alleen beschikbaar als e-boek. In september 2017 komt de papieren versie uit.

Ben je een ervaren e-boekenlezer en heb je al een e-reader? Ga dan naar Kobo:

Koop het e-boek op Kobo €8,99

Heb je (net als ikzelf) nog nooit een e-boek gelezen, heb je geen e-reader en wil je mijn boek op je computer, smartphone of tablet lezen? Ga dan naar Amazon, koop het e-boek en download daar ook gratis het leesprogramma / de applicatie ‘Kindle’. Dan komt het allemaal goed.

Koop het e-boek op Amazon €8,99

Leuk als je mijn boek koopt! Je hebt er zeker weten wat aan.

Ben je achteraf inderdaad tevreden? Geef hem dan alsjeblieft een goede review op het platform waar je hem hebt gekocht. Dank je wel alvast.

Groet! Sophie

Sophie is duidelijk heel ervaren op dit gebied. Het boek is praktisch, gedetailleerd maar ook lekker leesbaar. De perfecte voorbereiding als je gevraagd wordt een trouwceremonie te leiden. Sophie wijst me in haar tips op dingen die ik zelf echt niet had kunnen bedenken maar die heel waardevol zijn.

BJ1984 op Amazon

Dit is een van de weinige praktische boeken die voorzien in de groeiende behoefte aan zelfontworpen huwelijksceremonies. Maar ook stellen die gewoon op het stadhuis willen trouwen zullen onverwacht veel goede raad aantreffen om hun huwelijksdag vlekkeloos te laten verlopen, met diepgang en humor die het bruidspaar en de gasten lang bij zal blijven. Het boek is zeer duidelijk geschreven, en alle tekst wordt ondersteund door voorbeelden uit de praktijk, waardevolle tips, en “to do” lijstjes. Er is ook een hoofdstuk over veelvoorkomende problemen en moeilijke situaties.

HVH op Amazon

Nuttige tips in duidelijke taal. Gaf me veel zelfvertrouwen voor het trouwen 🙂 Aanbevolen voor iedereen die zijn taak als BABS serieus neemt.

Martin op Kobo

Download ook mijn andere boek - gratis!

Het geheim van trouwen zonder gedoe: een zorgeloze bruiloft in drie stappen een handig miniboek met concrete doe-opdrachten voor iedereen die wil trouwen maar opziet tegen wat daarbij komt kijken.