Praktische zaken

Hoe gaat het in zijn werk?

Al mijn opdrachten beginnen met een klikgesprek. Omdat we natuurlijk eerst even kennis willen maken om zeker te weten dat ik je kan helpen en dat jij mijn hulp ook wilt.

Het klikgesprek is vaak een telefoontje, bij bruidsparen een Skype-gesprek.

Na dat klikgesprek bepalen we of en zo ja hoe we verder gaan. Ik maak dan een offerte en als het een groot bedrag is, vraag ik een aanbetaling van 30%.

Als de offerte schriftelijk akkoord bevonden is, of de aanbetaling binnen, dan begint het echte werk. Vaak ga ik dan allemaal vragen stellen 🙂

Omdat ik alles op maat doe, verschilt de gang van zaken daarna nogal, maar een paar dingen gelden in alle gevallen:

  • reistijd- en reiskostenvergoeding als ik langer dan een uur onderweg ben
  • tenzij anders vermeld, een uurtarief van €75
  • niet goed, geld terug

Reistijd- en reiskostenvergoeding

Sommige klussen (als speechhulp) en bijna alle voorbereiding kunnen op afstand gedaan worden. Gaan we elkaar live ontmoeten of kom ik naar jou / je werk / de locatie van betekenis toe, en ben ik langer dan een uur onderweg? Dan reken ik vanaf het 2e uur €37 per uur reistijdvergoeding en 23 cent per kilometer reiskostenvergoeding.

Als dit speelt, zal ik in de offerte een concrete berekening uitwerken zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

Uurtarief €75

Bij veel van de diensten op deze website staat een prijs vermeld. Die is leidend. In alle andere gevallen of bij twijfel moet je uitgaan van een uurtarief van €75. Maar geen zorgen, we overleggen altijd eerst. Voordat we met elkaar in zee gaan, zorg ik dat je weet waar je aan toe bent.

Niet goed, geld terug

Je vindt me online, je kent me misschien niet, en je betrekt me bij een moment van betekenis. Dat is natuurlijk best spannend.

Alle mensen met wie ik heb gewerkt, zullen je vertellen dat het achteraf nóg mooier en beter was dan ze van te voren hadden bedacht. Dus ík maak me geen zorgen. En om te zorgen dat jij je ook geen zorgen maakt, zeg ik zonder twijfel: Niet goed? Geld terug.

En, ben je eruit?

En, ben je eruit en wil je mijn hulp voor jouw moment van betekenis? Of heb je nog vragen en wil je eerst kijken of het klikt? Bel me: 06 48 50 52 58. Wacht niet langer, want mijn agenda raakt snel vol.

Contact

Sophie Looijestijn
Moment van Betekenis
 
sophie-profielfoto-rond
071 833 0008
welkom@momentvanbetekenis.nl