“Sophie weet het gewoon goed te verwoorden.”

Gewoon Sophie – Kasteel Hoge Vuursche – stijlvolle zaal – 45 aanwezigen – pakkend verteld – een lach en een traan

“We zochten iemand die ons verhaal op een boeiende wijze kon vertellen met wat humor, waarbij benoemd mocht worden dat we koesteren dat we onze kinderen, onze ouders en elkaar hebben.

Chantal had Sophie gevonden via Facebook en zei “Ik wil haar!”. In het videoklikgesprek kwam Sophie vlot over: jong, dynamisch, fris. Ze kwam over als iemand die een verhaal kan vertellen.

We zijn heel tevreden over de ceremonie en ook onze gasten vonden het mooi en hebben genoten. Sophie heeft ons verhaal op een leuke manier verteld, waarbij alles tot in de puntjes was uitgezocht en klopte. Onze gasten hebben een inkijk gekregen in het ontstaan van onze relatie en in hoe wij de dingen ervaren hebben, op een manier die ook voor hen herkenbaar was. Ook mensen die wat verder weg van ons staan, vonden de ceremonie emotioneel.

“Sophie weet het gewoon goed te verwoorden.”

Sophie heeft ook een van onze getuigen geholpen met het voorbereiden van haar toespraak. Ze was van te voren erg nerveus en zei dat ze vlekken zou krijgen en een koltrui aan zou moeten trekken die dag. We weten niet wát Sophie met haar gedaan heeft, maar we hebben onze getuige nog nooit zo in het openbaar zien spreken. Het was een van de leukste en mooiste toespraken van de dag. Achteraf zei onze getuige zelfs dat ze het best leuk vond om te doen!

Tijdens de voorbereiding viel ons op hoe punctueel en gestructureerd Sophie is. Je weet altijd waar je aan toe bent. Tijdens ons voorbereidingsgesprek op een terras konden we alles vertellen, dat was prettig. Ze vraagt door tot ze weet wat ze wil weten, en in ons geval zelfs tot de grens van wat we zelf nog wisten! En wat je vertelt, komt terug in de speech.

Sophie is prettig in de omgang en heeft een leuke manier van het verhaal overbrengen. Ze weet het gewoon goed te verwoorden.

We hebben Sophie haar prijs niet vergeleken, maar we kunnen ons voorstellen dat ze te goedkoop is ten opzichte van anderen. De ceremonie is cruciaal in het geheel van de dag en ze stopt er veel tijd in, dus qua uurprijs zit Sophie waarschijnlijk aan de goedkope kant.

We zouden Sophie aanbevelen aan mensen zoals wij, die de ceremonie belangrijk vinden, dat er een lach en een traan mag zijn en die meer dan het hoognodige willen. En sowieso aan mensen die moeite hebben met spreken in het openbaar.”

Bastiaan (39, arts) en Chantal (36, artsassistente), uit Leusden, ouders van twee dochters,  trouwden op 21 september 2018 in Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn met een Gewoon Sophie ceremonie inclusief wettelijke huwelijksvoltrekking.

 

Foto’s: TopTrouwLocaties.nl

Contact

Sophie Looijestijn
Moment van Betekenis
 
sophie-profielfoto-rond
071 833 0008
welkom@momentvanbetekenis.nl