Workshop Moment van Bezinning

Houd je van je werk? Ben je er zoveel mee bezig dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet? Zou je wel af en toe stil willen staan om na te denken, maar lukt het je niet om daar zelf tijd voor te maken omdat je eigenlijk constant aan het rennen bent? Dan is deze workshop voor jou:

Workshop Moment van Bezinning

Eens per kwartaal bied ik een Moment van Bezinning voor professionals. We nemen de tijd om stil te staan, terug te blikken en vooruit te blikken. Onder mijn leiding realiseer je je hoeveel je al wel niet gedaan hebt en vier je je successen. Je bedenkt ook wat je de afgelopen tijd hebt geleerd en welke lessen je meeneemt de toekomst in. Je krijgt zicht op je wensen, idealen en ambities, en maakt de belangrijkste concreet voor de aankomende tijd. Samen met de andere deelnemers bouw je controlemechanismes in zodat je ook echt aan de slag gaat.

Na afloop van de workshop zit je vol positieve energie: je bent trots, geïnspireerd en hebt goede moed voor de aankomende tijd. En ben je na een tijd je focus en de positiviteit weer kwijt? Dan staat de volgende editie alweer gepland.

Moment van Bezinning: een investering in jezelf.

Ik heb twee varianten van de workshop: de Verwenoptie en de BNI-variant. Hieronder leg ik ze allebei uit.

Verwenoptie – voor iedereen

Beschrijving

Bij de verwenoptie nemen we echt de tijd voor bezinning: we trekken er een dag voor uit. In principe een maandag want dan ben je nog niet ‘in je week gedoken’. ‘s Ochtends terugblikken, dan een goede pauze en een wandeling, ‘s middags vooruitblikken. De dag is geheel verzorgd. Ik leg jou in de watten; jij hoeft alleen jezelf mee te nemen.

Tijdens de workshop zet ik iedereen individueel aan het werk, maar we splitsen ook op in duo’s en delen zaken plenair. Ook al kennen we elkaar aan het begin van de dag niet, er ontstaat al snel een bijzondere sfeer: warm, open, vertrouwd, maar ook kritisch. We durven elkaar liefdevol moeilijke vragen te stellen. Als deelnemer leer je ook veel van de anderen omdat ervaringen, inzichten en adviezen worden gedeeld.

Naast een goede inhoud en al het nodige trainingsmateriaal zorg ik voor goede koffie, een lekkere lunch en garandeer ik goed gezelschap.

Concreet

Voor wie? Gedreven professionals die zichzelf en hun carrière/onderneming een inhoudelijke dag ‘eruit’ gunnen

Wat kost het? €80 exclusief 21% BTW (dus €96.80 inclusief)

Waar is het? Aan mijn keukentafel in Voorschoten (ZH): een warme doch professionele omgeving, 10 minuten lopen vanaf station Voorschoten

Hoe lang duurt het? Van 9:30 uur tot ongeveer 16:00 uur

Wat is het programma?

  • 9:30 – 10:00 uur inloop: koffie drinken en kennis maken
  • 10:00 – 12:30 uur opstarten en terugblikken
  • 12:30 – 13:30 uur lunchen en een frisse neus halen
  • 13:30 – 16:00 uur vooruitblikken en afronden
  • 16:00 uur – … napraten

Ik raad je af om voor of na de workshop andere zakelijke afspraken te plannen: voor goede bezinning heb je ruimte in je hoofd en agenda nodig!

Maximaal 8 deelnemers

Eerstvolgende geplande workshop: dinsdag 29 januari 2019

Doe je mee? Meld je aan!

Dit zeggen de deelnemers die je voorgingen

“Erg leuk, inspirerend en goed bedacht!” Wendy van der Ende van WNDY Events

“Top! Mooi gezelschap, de openheid van iedereen, het eten, de opzet van de bijeenkomst” Eveline de Ruijter van Stille Kracht uitvaartbegeleiding

“Wat een eer om erbij te zijn geweest. Geweldige dag en naast de leuke contacten en goede verzorging ook echt concreet punten om aan te werken. Een aanrader voor iedere ondernemer!” – Nan Straathof van PeeZetenzo

“Een dag om in te lijsten, zo eentje met een gouden randje!”  Patries Baijer van Baijer Mediation

Doe je mee? Meld je aan!

Veel je meer informatie? Aarzel niet te bellen of te mailen.

Ik hoop je bij een volgende workshop te zien!

Groet! Sophie

Contact

Sophie Looijestijn
Moment van Betekenis
 
sophie-profielfoto-rond
071 833 0008
welkom@momentvanbetekenis.nl